Απεργια Ναυτεργατων - Ka8olikh H Symmetoxh Sthn 24wrh Apergia Twn Naytergatwn Katioysa / Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Απεργια Ναυτεργατων - Ka8olikh H Symmetoxh Sthn 24wrh Apergia Twn Naytergatwn Katioysa / Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Να μην λείψει κανείς από την. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών.

Peiraias Se E3eli3h H Apergia Twn Naytergatwn Alt Gr
Peiraias Se E3eli3h H Apergia Twn Naytergatwn Alt Gr from www.alt.gr
Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι.

Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να.

Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

Nea Apergia Twn Naytergatwn Thn Tetarth 16 Ioynioy Naxostimes Gr
Nea Apergia Twn Naytergatwn Thn Tetarth 16 Ioynioy Naxostimes Gr from naxostimes.gr
Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Να μην λείψει κανείς από την. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα.

Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία;

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Να μην λείψει κανείς από την. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ.

6mke Ratmuldxm
6mke Ratmuldxm from www.avgi.gr
Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν

Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45.

Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων απεργια. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama